Huidverbetering gelaat

Laat je meenemen in een wereld van doelgerichte behandelingen en hoogwaardige producten. Onze beautyexperten, ondersteund door geavanceerde technologie zoals het ‘RS Lightskin’ apparaat, bieden een diepgaande huidanalyse aan voor een op maat gemaakte benadering. Ervaar de transformatie naar een gezonde, stralende huid met onze exclusieve merken: Cellcosmet, Ericson Laboratoire, en Keenwell.

Basisbehandelingen

Huidanalyse “RS lightskin” (30 min)

€25

Lightskin is een professionele, wetenschappelijk onderbouwde huidanalyse die laat zien hoe de verschillende lagen van je huid er echt aan toe zijn. We analyseren dus niet enkel wat er zichtbaar is van buitenaf, maar ook de geheimen van je huid binnenin. Zo kunnen we een behandelplan opstellen, productadvies geven en jouw huidproblemen gericht en doeltreffend aanpakken.

Nota: wij raden sterk aan om deze analyse in te plannen voor je een eerste verzorging bij ons boekt. bedrag wordt in mindering gebracht bij aankoop van producten.

Huidanalyse “RS lightskin” + herstel behandeling (90 min)

€95

Volgend op de huidanalyse een gelaatsverzorging, aangepast aan het resultaat van de analyse, dewelke een instant resultaat geeft.

Triple exfoliation dieptereiniging (45 min)

€59

Drievoudige peeling met 3 specifieke producten. Verwijdert onzuiverheden tot in de diepere huidlagen, activeert het huidvernieuwingsproces.

Resultaat: een diep gereinigde huid die de opname van werkzame stoffen gaat verbeteren.

Dermaplaning “glow” behandeling (75 min)

€79

Dermaplaning “glow” behandeling extra bij een andere gelaatsverzorging (15 min)

€25

Een behandelmethode met een speciaal chirurgisch mesje dat de dode huidcellen en donshaartjes verwijdert. Er ontstaat een onmiddellijke “glow”, producten worden veel beter opgenomen. Een super gladde huid.


Intensieve behandelingen

Cosmetische behandelingen

aquasphera KEENWELL (60 min)

€89

Droge huid

Verbetering van de hydratatie, afschilfering en tekenen van huidstress. Vermindering van roodheid en irritaties. Verhoogde elasticiteit en grotere weerstand tegen omgevingsstress. Vermindering van rimpels en andere tekenen van huidveroudering.

Tensilift behandeling KEENWELL (60 min)

€89

Verlapte huid

Hydrateert diep, vermindert afschilfering veroorzaakt door een gebrek aan voeding. Verbeterde densiteit en stevigheid vanaf de eerste toepassing.

Reghe-white hyperpigmentatie behandeling KEENWELL (60 min)

€89

Pigment vlekken

verbetering van het zelverdedigende vermogen. Regulatie van de pigmentkorrels. Vermindering van de huiddikte. Minder pigmentvlekken zoals ouderdomsvlekken of zwangerschapsmasker.

Jalea real vitaliteit en energie behandeling KEENWELL (60 min)

€89

Doffe en vermoeide huid

Verbetering van de zuurstofarme huid. laat de huid er weer stralend en gezond uitzien. Vermindering van tekenen van veroudering en stress veroorzaakt door o.a. medicatie, chemo, tabak giftige stoffen. Herstelt de dichtheid en de stevigheid van de huid.

Biopure behandeling KEENWELL (60 min)

€89

Acné huid

Regulatie van de talgproductie (acné). Herbalanceren van de PH waarde. Reductie van lokale ontstekingen. Herstel van de hydratatie. Afvoer van toxines.

Sensitive gevoelige huid behandeling KEENWELL (60 min)

€89

Gevoelige huid

Vermindering van ruwheid en barstjes. Verhoging van het immuunsysteem, vocht- en vetvolume. Vermindering van huidreacties en ontstekingen. Versterking van de vaatwanden.

Optima Q10 anti-rimpel behandeling KEENWELL (60 min)

€89

Rimpels

Verbetering van de hydratatie. Vermindering van schilfers veroorzaakt door gebrek aan voeding. Verlichting van pigmentvlekken. Verhoogt de elasticiteit, vermindert rimpels en fijne lijntjes. Gelijkmatige en heldere teint.

Oxidance behandeling KEENWELL (60 min)

€89

Stadshuid & huid die blootgesteld is aan schermlicht.

Verbetering van de hydratatie, afschilfering en vermindering van huidstress. De huid wordt elastischer en helderder. Vermindering van rimpels.

Specifieke behandelingen Keenwell

Progresif oogcontourbehandeling KEENWELL (45 min)

€45

Progresif oogcontourbehandeling bij een gelaatsverzorging

€29

Vermindert het verschijnen van donkere kringen en rimpels onder de ogen. Voorkomt uitdrogen van de gevoelige huid rond de ogen voor een stralender en jeugdiger uiterlijk.

Glyco methode KEENWELL  kuur 6 behandelingen (60 min) 1x/week

€469

Glyco level 1: 30-40 jaar
Glyco level 2: 40-50 jaar
Glyco level 3: + 50 jaar

Onmiddellijke en zichtbare verbetering van de huidtextuur met vermindering van de zichtbaarheid van de poriën, verhoogde celdruk en compactheid van de huid, vermindering van de ruwheid van de huid, belangrijk verlichtend effect van de gepigmenteerde gebieden en verbeterde diepe hydratatie.

Rege-peel KEENWELL kuur 7 behandelingen (60 min)  1x/week 

€585

Vermindering van de huiddikte. Stimulatie van de collageen -en elastineaanmaak. Celvernieuwing, vermindering van de expressierimpels. Hermodellage van het gelaatsovaal.

Ondersteunende pré en postbehandelingen bij estetische medische behandelingen. (60 min)

Kuur pré estetische behandelingen : 4 behandelingen 1x week €279

Kuur post estetische behandelingen: 4 behandelingen 1x week €279

Estetische ondersteuningsbehandelingen, voorafgaand aan het uitvoeren van medisch- estetische behandelingen zoals fillers, botox, suspenciehechting, PRP, laserbehandelingen enz… uitgevoerd door een estetisch arts, dragen bij aan het stimuleren van het cellulaire metabolisme en verbeteren van de huidoxygenatie, het verhogen van de hydratatie, het verschaffen van meer elasticiteit en weerstand van de huid om de regeneratie ervan te stimuleren. Kortom een beter en langer resultaat van je behandeling

Ericson Laboratoire cosmoceutische behandelingen.

Behandelingen waar gewerkt wordt met een zeer hoog gehalte aan werkzame ingrediënten.

Pure oxygene behandeling ERICSON (90 min)

€110

Detox, versterken en beschermen. De huid straalt weer van gezondheid en tekenen van veroudering worden minder zichtbaar. Ook zeer heilzaam bij een schilferige huid of eczeem.

Line corretion BTH-HA ERICSON (90 min)

€110

Gladstrijken, opvullen en voorkomen van de verschillende soorten rimpels. Een alternatief voor de meer ingrijpende medisch-estetische behandelingen.

Biologic defense behandeling ERICSON (90 min)

€110

Een huid die in balans is door de versterking van de huidbarrière, minder roodheid en gevoeligheid, tot 12% meer hydratatie binnen de 14 dagen. Gaat de ongemakken van de hormonale klok aanpakken.

Vitamine energy behandeling ERICSON (90 min)

€110

Een frisse huid die bruist van energie en een heldere teint vertoond. Ideaal na een vermoeiende periode, ziekte of blootstelling aan een onzuivere omgeving.

Slim face lift behandeling ERICSON (90 min)

€110

Verfijning van de gezichtsovaal en vermindering van de vetophopingen, zonder zware chirurgie. Strakker maken van de “dubbele kin”.

Premium behandelingen

Endermolift behandelingen

Deze behandelingen worden gecombineerd met een Endermolift apparaat.

Hydratatie booster ENDERMOLIFT (75 min)

€155

Kuur hydratatie booster 5 behandelingen € 525

Een onmiddellijk fris en gehydrateerd resultaat. Gaat veroudering van de huid tegen. Beschermt de huid tegen oxidatieve stress.

Cellulaire booster ENDERMOLIFT (75 min)

€155

Kuur cellulaire booster 5 behandelingen 1xweek € 525

De poriën verkleinen, de huidtextuur verfijnd. De teint is egaal en stralend. Activeert de natuurlijke productie van collageen, elastine en hyaluronzuur. De huid wordt steviger, voller en gehydrateerder. De oogopslag wordt verkwikt en de lippen zijn voller.

CELLCOSMET Swisscellspa huidverbetering op cellulair niveau.

De Zwitserse expertise en de hoge technologie werken op cellulaire niveau (stamcel techniek).

De producten zijn gebaseerd op ingrediënten die specifiek doelgericht zijn.

Actieve gestabiliseerde bio-integrale cellen: omdat zij geen enkele fysieke schok hebben ondergaan, behouden zij al hun biologische eigenschappen dankzij de methode CellControlTM.

Phyto- + zee- extracten: Zij worden zorgvuldig geselecteerd en wetenschappelijk gedoseerd.

100% zuivere + natuurlijke Etherische oliën: zij zijn botanisch en biochemisch gedefinieerd (HEBBD -kwaliteit)

Swiss cellfacial  verhelderende & relax behandeling CELLCOSMET (60 min)

€120

Hydrateert onmiddellijk de huid, veegt de tekenen van vermoeidheid weg, een stralende teint, vult de huidweefsels op.

Swiss cellfacial  revitaliserende anti-age behandeling CELLCOSMET (90 min)

€155

Revitaliseert intensief, verbetert de huidtextuur. Verzacht zichtbaar de tekenen van veroudering. Hydrateert intensief en voedt de huid. Verfraait zichtbaar de meest doffe huid.

Swiss delux procollagen face and neck behandeling CELLCOSMET (90 min)

€180

remodelleert de gezichtslijnen, strijkt glad en vult de rimpels en kraaiepootjes op. Ontspand de uitdrukkingsrimpels, zorgt voor een extreme hydratatie, onthult een stralende teint.

Verdere thuisverzorging met CELLCOSMET producten zorgen voor een blijvend jeugdige uitstraling en gaan veroudering van de huid tegen.