Verzorging specifiek voor mannen

Ook als man is het belangrijk om je te verzorgen. Body Concept is expert in mencare verzorging en biedt daarom enkele behandelingen en home care producten aan specifiek ontwikkelt op de mannen huid.


Ons aanbod

 


Gelaatsverzorging voor mannen

Huidverzorging voor mannen is al te vaak gewoon een afgeleide van vrouwencosmetica. Zelfde ingrediënten, andere reclamecampagne. Behalve bij MEN³ en CELLCOSMET MEN. Dat ontwikkelt exclusieve mannenproducten, gebaseerd op jarenlang wetenschappelijk onderzoek.

De kwaliteit en het uiterlijk van de mannenhuid doeltreffend verbeteren, een energieke, gezonde huid behouden is waar MEN³ en CELLCOSMET MEN voor staat. Investeren in een “mannelijk aantrekkelijke look” resulteert ook vaak in meer zelfvertrouwen en succes.

Voor wie

MEN³ en CELLCOSMET staat bij de bouwvakker op de kast, zit in de reiskoffer van zakenmannen, in de sporttas van menig atleet, heeft zijn plaats verdiend in de badkamer van u en ik, maar ook van de jet set en vele beroemdheden. Er goed uitzien, zonder veel omwegen, zonder tijdsverlies. Snel en efficiënt. De nieuwste trend.

Gelaatsverzorgingen Mannen

 
Wellness treatment MEN³ '60
Vitalizerende behandeling inclusief schouder- en nekmassage.
Massage, reiniging, peeling, masker en moisturizer
€ 71
 
Cellcosmet gelaatsverzorging mannen
Cellcosmet werkt op cellulair niveau en met huidverbeterende stamcellen.
Cellfacial Revitalisant anti-age ‘75
Revitaliseert zichtbaar de huid, hydrateert, voedt en verkwikt de huid, herstelt het evenwicht van de huidfuncties, versterkt de natuurlijke afweer.
€ 145
Revival ultrason “delux” ‘140
rokershuid, huid die blootgesteld is aan een stoffige omgeving of stadslucht. Specifieke voorbehandeling + peeling met ultrasone trillingen + masker + revitaliserende massage.
Reinigt de huid diepgaand + verwijdert onzuiverheden, stimuleert + verstevigt de huidweefsels, verbetert de elasticiteit, vervaagt de zichtbare tekenen van veroudering en geeft weer volume aan de weefsels.
€ 200

Scheren & trimmen

EXCLUSIVE | MEN³, made in Belgium, is een luxueus scheergamma voor de barbier, de men skin care centra en de zelfbewuste premium man die er verzorgd en aantrekkelijk wilt uitzien. Man - Mannelijk² - Mannelijkst³.

EXPERIENCE | MEN³ maakt van het scheerritueel een zintuiglijke sensatie; van het opschuimen van de zeep tot het uitgesproken mannelijke parfum met toetsen van sandelhout, leder en amber. EXPERTISE | MEN³ werd voornamelijk ontwikkeld voor uiterst gevoelige huidtypes en probleemhuiden - zoals eczeem, dermatitis en psoriasis - en is op basis van extreem zuivere basisproducten, zonder alcohol, minerale oliën of parabenen. MEN³, de perfecte start voor een succesvolle dag!

Elk scheerritueel bestaat uit:

  • Reiniging & peeling
  • Pré shave gel
  • Scheerschuim aanbrengen
  • Scheren met shavet
  • Afwerken met afther shave & moisturizer.


Scheren & trimmen

 
Clean & Shave '50
€ 59
Clean & Shape '50 € 49


Ontharing

Ontharingen bij mannen worden met hars gedaan die speciaal voor de mannenhuid en haren is ontwikkeld.

Ontharing

 
Rug € 42
Schouders € 21
Borst € 28
Buik € 29
Borst + Buik € 53
Bovenbenen € 32
Onderbenen € 32
Volledige benen € 59


Permanente ontharing

prijs per keer
Rug € 250
Schouder + schouderblad € 150
Nek + schouder € 75
Borst € 150
Buik € 175
Borst + buik € 300

Vraag steeds naar onze voordeeltarieven en gratis testflits bij uw intakegesprek.