Verzorging specifiek voor mannen

Ook als man is het belangrijk om je te verzorgen. Body Concept is expert in mencare verzorging en biedt daarom enkele behandelingen en home care producten aan specifiek ontwikkelt op de mannen huid.


Ons aanbod

 


Gelaatsverzorging voor mannen

Huidverzorging voor mannen is al te vaak gewoon een afgeleide van vrouwencosmetica. Zelfde ingrediënten, andere reclamecampagne. Behalve bij 4VOO. Dat ontwikkelt exclusieve mannenproducten, gebaseerd op jarenlang wetenschappelijk onderzoek.

Het is niet mogelijk om in alles de beste zijn. 4VOO* kiest dan ook resoluut om enkel huidverzorgingsproducten voor mannen te ontwikkelen. Dit is een unicum in de wereld. De kwaliteit en het uiterlijk van de mannenhuid doeltreffend verbeteren, een energieke, gezonde huid behouden is waar 4VOO voor staat. Investeren in een “mannelijk aantrekkelijke look” resulteert ook vaak in meer zelfvertrouwen en succes.

Voor wie?

4VOO distinct man staat bij de bouwvakker op de kast, zit in de reiskoffer van zakenmannen, in de sporttas van menig atleet, heeft zijn plaats verdiend in de badkamer van u en ik, maar ook van de jet set en vele beroemdheden. Er goed uitzien, zonder veel omwegen, zonder tijdsverlies. Snel en efficiënt. De nieuwste trend. Verkooppunten (men skincare centra) met persoonlijk advies. 4VOO werkt nauw samen met de medische wereld en wordt consequent aanbevolen door plastisch chirurgen.Gelaatsverzorgingen

 
Powerboost treatment '20
Korte en krachtige verzorging voor een energieke uitstraling.
Reiniging, peeling en moisturizer
€ 26
Business treatment '30
Korte oppepper. Tekenen van vermoeidheid zijn onmiddelijk weg.
Reiniging, peeling, masker en moisturizer
€ 46
Wellness treatment '60
Vitalizerende behandeling inclusief schouder- en nekmassage.
Massage, reiniging, peeling, masker en moisturizer
€ 66

Scheren & trimmen

EXCLUSIVE | MEN³, made in Belgium, is een luxueus scheergamma voor de barbier, de men skin care centra en de zelfbewuste premium man die er verzorgd en aantrekkelijk wilt uitzien. Man - Mannelijk² - Mannelijkst³.

EXPERIENCE | MEN³ maakt van het scheerritueel een zintuiglijke sensatie; van het opschuimen van de zeep tot het uitgesproken mannelijke parfum met toetsen van sandelhout, leder en amber. EXPERTISE | MEN³ werd voornamelijk ontwikkeld voor uiterst gevoelige huidtypes en probleemhuiden - zoals eczeem, dermatitis en psoriasis - en is op basis van extreem zuivere basisproducten, zonder alcohol, minerale oliën of parabenen. MEN³, de perfecte start voor een succesvolle dag!

Elk scheerritueel bestaat uit:

  • Reiniging & peeling
  • Pré shave gel
  • Scheerschuim aanbrengen
  • Scheren met shavet
  • Afwerken met afther shave & moisturizer.


Scheren & trimmen

 
Clean & Shave '60
€ 55
Clean & Shape '60 € 49


Ontharing

Ontharingen bij mannen worden met hars gedaan die speciaal voor de mannenhuid en haren is ontwikkeld.

Ontharing

 
Rug € 42
Schouders € 19
Borst € 25
Buik € 27
Borst + Buik € 47
Bovenbenen € 35
Onderbenen € 28
Volledige benen € 59


Permanente ontharing

prijs per keer
Rug € 250
Schouder + schouderblad € 150
Nek + schouder € 75
Borst € 150
Buik € 175
Borst + buik € 300

Vraag steeds naar onze voordeeltarieven en gratis testflits bij uw intakegesprek.