Lifestyle

Naast voeding, beweging en rust is je mentale fitheid ook een pijler die ervoor zorgt dat je je doelen bereikt. Een evenwichtige levensstijl, waar je instant “happy” van wordt, waarvan je lichaam bruist van energie, dat bekom je niet van de ene op de andere moment.

Body Concept helpt jou met het opbouwen en onderhouden van een gezonde levenswijze. We analyseren jouw voeding en doelstellingen en ondersteunen jou in het bereiken ervan.

Ons aanbod

Lifestyle coaching

Body Concept begeleid je graag naar een goede balans met allerhande tips & tricks, advies over voeding en motivatietechnieken. Wil je weten of je evenwichtig eet, hoe je best beweegt, hoe je gewicht kan verliezen of hoe je terug energieker de dag instapt? Wij helpen je graag verder met een persoonlijk opgesteld programma, zo starten we samen een nieuwe, gezonde en bruisende levensstijl..

Interesse in Lifestyle coaching?

Maak online of telefonisch je afspraak of contacteer ons voor meer informatie.

 


Voedingssupplementen "Bioradix", geworteld in de natuur

Bioradix is een Belgische fabrikant van hoogwaardige natuurlijke voedingssupplementen. Een lange traditie staat garant voor unieke, wetenschappelijk onderbouwde en veilige producten.

Bioradix legt zich toe op kwaliteitsvolle plantenextracten, koudgeperste oliën in plantaardige capsules, nutraceuticals, en bio-actieve verzorgingsproducten. Meer dan 30 jaar ervaring samen met eeuwenoude tradities en hedendaagse wetenschappelijke kennis vormen de basis van hun productenportfolio. Onafhankelijke labo’s onderwerpen deze producten regelmatig aan strenge controles. Daarenboven beschikt Bioradix over een autocontrolesysteem dat door het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV) gevalideerd werd. Zo verzekert Bioradix ons continu van de betrouwbaarheid en de veiligheid van het assortiment.

Waarom voedingssupplementen?

Over het algemeen genomen krijgen we in België de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid vitaminen en mineralen via het dagelijkse voedsel in ons lichaam. Het hele jaar door zijn er veel fruit- en groentesoorten verkrijgbaar, waardoor variatie mogelijk is. Echter er zijn omstandigheden waaronder tekorten kunnen ontstaan. Milieuvervuiling, niet dagelijks een uitgebalanceerde maaltijd nuttigen, sporten, drukke werkzaamheden, roken, herstelperioden na ziekten, diëten, verslavingen, stress, geen geregeld leefpatroon. Tekorten kunnen we op een goede manier aanvullen door voedingssupplementen te gebruiken.

Verder zijn er voedingssupplementen die voor een specifiek doel gebruikt worden zoals het reinigen van de darmen, het reinigen van de lever, vaten reinigen, energieverrijkend, cholestorol-verlagend, tegen hoge bloeddruk, snellere genezing van wonden, gewichtsproblemen, hart- en vaatziekten. Wanneer we ons lichaam niet voorzien van alle juiste voedingsstoffen, zijn we niet altijd gezond en kunnen we niet goed functioneren.

Deze supplementen kunnen ingezet worden bij alle behandelingen die wij aanbieden, afhankelijk wat jouw doelstellingen zijn en welke tekorten er waargenomen kunnen worden.


Proteïnedieet "Kyalin"

Wil jij een flinke doorstart maken om  gewichtsverlies te bekomen? Een begeleid afslankprogramma met Kyalin proteïnemaaltijden is dan een aanrader.

Het Kyalin programma maakt gebruik van producten verrijkt in eiwitten. Door het beperken van de consumptie van suikers en vetten, wordt je lichaam gedwongen zijn energie te putten uit de aanwezige vetreserves. Dit zorgt voor een afbraak van vetreserves, met behoud van spiermassa! De eiwitsupplementen van Kyalin mag je uiteraard aanvullen met lekkere verse groenten. De berekening van hoeveel en welke groenten staan vermeld op uw Kyalin-programma. U hoeft enkel nog onze richtlijnen te volgen. Wij raden aan enkel de producten en programma's van Kyalin te gebruiken, zo zijn we zeker dat we jouw doel bereiken.

Een dieet in 4 stappen:

Met Kyalin in zee gaan, is niet zomaar een kuur. Het is de start van een doordacht stappenplan, met het oog op jouw toekomstige maat. Deze stappen moeten achtereenvolgens doorlopen worden tot aan een gezonde voeding.

Stap 1: Afslanking

Gedurende deze fase volg je een strikt schema op basis van een aantal eiwitporties gecombineerd met groenten en vlees of vis. Koolhydraatrijke voedingsmiddelen (zoals brood, aardappelen, pasta, rijst, fruit,...) zijn niet toegelaten. Maar geen nood, samen geraken we er doorheen!

 

Stap 2: Reïntroductiefase

Tijdens deze fase worden voedingsmiddelen opnieuw geïntroduceerd. Graanproducten en fruit vervangen geleidelijk aan de eiwitsupplementen. Maar ook zetmeel wordt geleidelijk aan toegelaten.

 

Stap 3: Stabilisatiefase

In deze derde fase staan zowel graanproducten, fruit en zetmeelproducten standaard op het menu. Deze fase zal de basis vormen van je nieuwe, gezonde leefstijl. Let op! Deze fase is noodzakelijk om gewichtsbehoud te garanderen.

 

Stap 4: Gezonde voeding

U heeft uw doel bereikt! Maar vergeet niet, het succes van een langdurig resultaat is enkel gewaarborgd door het naleven van een gezonde voeding. Vanaf nu is het geen dieet, maar een levensstijl. Alles mag, maar met mate.
Maak jouw afspraak online of telefonisch.