Figuurcorrectie en afslanken

Body Concept biedt enkele bewezen formules aan rond figuurcorrectie en afslanken om jouw probleemzones aan te pakken.

Ondanks een perfecte eet- en beweeghygiëne komt het vaak voor dat vetcellen veel meer vet opslaan dan ze afvoeren. Door de ophoping van het vet en water, zullen de wanden die de cellen beschermen het huidoppervlak uitrekken waardoor er kuiltjes (cellulitis) ontstaan. Deze onesthetische en vaak pijnlijke vetzones blijven onverschillig voor lichaamsbeweging en diëten. Na verloop van tijd zullen de verjongingscellen hun productie van collageen-, elastine en hyaluronzuur ook afremmen, wat verslapping van de huid veroorzaakt.

Onze formules:


Endermologie & lipomassage

Endermologie, al meer dan 30 jaar toegepast door duizenden vrouwen en mannen en goedgekeurd door de strenge FDA ( food and drug administration), is een natuurlijke en aangename techniek die het bindweefsel mobiliseert om de stofwisseling te stimuleren, de vermindering van vet te activeren, kuiltjes glad te strijken en de contouren te verstevigen, waar u maar wilt.

 

Lipomassage

 
Lipomassage (25') € 55
Lipomassage (25') kuur 10 + 2gratis € 550
Lipomassage (35') € 65
Lipomassage (35') kuur 10 + 2 gratis € 650

Ultratone Biostimulatie

Biostimulatie, de meest geavanceerde vorm van electrostimulatie. Biostimulatie van Ultratone werkt met het lichaam samen om de lichaamseigen fysiologische processen te stimuleren en te verbeteren. Het kan niet alleen worden ingezet voor figuurcorrectie en anti-aging maar het maakt het lichaam ook sterker, vitaler, energieker en gezonder.

Biostimulatie is een geavanceerde vorm van electrostimulatie waarbij de genetische code van het lichaam wordt gebruikt om met het lichaam te communiceren en diverse weefsels en functies van het lichaam te stimuleren. Gepatenteerde Ultrawave golfvormen imiteren het natuurlijke Bio-elektrische energie netwerk van het lichaam. De impulsen dringen door tot in de huid, het bindweefsel, het vetweefsel, de spiermassa en het circulaire en lymfatische systeem. Door toepassingen van Ultratone Biostimulatie worden de behandelde gebieden gestimuleerd, getonifieerd, verjeugdigd en gemodelleerd.

De meervoudige werking van Ultratone Biosimulatie:
  • Versterkt en verstrakt spieren
  • verhoogt de spiermassa
  • vermindert vetmassa
  • bestrijdt plaatselijke vetophoping
  • vermindert omvang
  • verstrakt, verstevigt en lift de huid
  • verbetert de bloed en lymfecirculatie
  • bestrijdt cellulite

Ultratone Biostimulatie

Ultratone  
Ultratone (30’) € 48
Ultratone (30’) kuur 10 + 2 gratis € 480
Ultratone (45’) € 75
Ultratone (45’) kuur 10 + 2 gratis € 750

Ultratone onderhoud sessies  
Maand abonnement 1x/week € 180*
Maand abonnement 2x/week € 240*
Maand abonnement 3x/week € 300*
*maandabonnementen kunnen starten na het nemen van een eerste reeks van 10+2 beurten.