Huid verbeterende behandelingen

Omdat wij bij Body Concept steeds streven naar doelgerichte en huid verbeterende behandelingen en home care producten, kiezen wij ook voor drie topmerken die zich toeleggen op de ontwikkeling van het product en minder op vlak van marketing.

Deze merken investeren in de kwaliteit en efficiëntie van hun producten. Opleidingen en het bijbrengen van hun expertise zijn dan ook een vereiste om een samenwerking te mogen aangaan.

Onze behandelingen van het gelaat gaan, bij voorkeur, steeds vooraf aan een grondige huidanalyse met het “RS lightskin” apparaat. Met dit geavanceerde innovatieve huidanalyse apparaat kunnen we een wetenschappelijk onderbouwde huidanalyse uitvoeren. De gebruiksvriendelijke “RS Lightskin” analyseert de verschillende en dieperliggende huidlagen en brengt deze gedetailleerd in beeld.

Als beautyprofessional kun wij daar proactief op inspelen door resultaatgerichte (huidverbeterende) behandelingen en geschikte producten te adviseren. Dankzij de “RS Lightskin” kan je mogelijke huidaandoeningen al detecteren voordat ze zichtbaar worden. Des te meer inzicht in de conditie van de huid, des te beter kunnen we deze beoordelen en kunnen we behandelingen en producten op maat aanbieden.


Cellcosmet

Cellulaire cosmetica. De Zwitserse expertise van Cellap Laboratoire.

Voor de formulering van onze Cellcosmet en Cellmen cellulaire cosmetische lijnen, maakt Cellap Laboratoire gebruik van de CellControl™ methode (exclusief in de wereld) die het mogelijk maakt cellen te behouden in hun actieve toestand met behulp van een stabiliserende vloeistof. Dit geeft u toegang tot actieve gestabiliseerde bio-integrale cellen die niet alleen hun biologische integraliteit behouden, maar ook hun buitengewone vitale energie. Op de internationale markt voor cellulaire cosmetica zijn cellcosmet en Cellmen cellulaire cosmetica uniek in het bevatten van dit type cellulair materiaal.

Cellap Laboratoire is voor het eerst in de cellulaire cosmetica in staat geweest om behandelingsresultaten te creëren die zowel de fysiologische leeftijd van de huid als de hormonale identiteit respecteren: dit is de reden waarom cellap's cellulaire cosmetische behandelingen een aparte lijn bieden voor mannen en vrouwen.

Cellcosmet…voor wie kiest voor het beste op vlak van cosmetica.


Ericson laboratoire

Ooit geïnspireerd door de nieuwste vooruitgang in de cosmetische geneeskunde, en in compromisloze en constante streven naar effectieve producten, ontwikkelde Ericson Laboratoire Cosmeceutische behandelingen met zeer krachtige en innovatieve formules, het aanbieden van een oplossing aangepast aan de behoeften van elke huid en geschikt voor alle leeftijden, voor een stralende en jeugdige huid die blaakt van gezondheid.

Onze technische knowhow, gecombineerd met bewezen resultaat, zorgen voor een ervaring die uniek is onder schoonheidsinstituten. Dit kan thuis worden verlengd met de cosmeceutical care van Ericson Laboratoire.

Het groeiende succes van het merk over de hele wereld getuigt van de tijdloze uitmuntendheid van zijn aanpak. Vandaag is het merk beschikbaar in 450 schoonheidsinstituten in Frankrijk en in meer dan 6.000 over de hele wereld - in 50 landen - het merk blijft groeien en inspireren en heeft een zeer trouwe aanhang.

Ericson laboratoire

Keenwell

Keenwell

De ruggengraat van het merk richt zich op het keenwell professioneel assortiment dat gezichts- en lichaamsbehandelingen voor alle huidtypes en leeftijden ontwikkelt. Altijd bestaan uit de nieuwste generatie van actieve ingrediënten in hoge concentratie voor maximale effectiviteit.In de loop der jaren heeft KEENWELL ernaar gestreefd om uit te blinken in productkwaliteit en klantenservice, onderzoek en ontwikkeling op het gebied van nieuwe formules en producten.

Naast het aanbod van gezichts- en lichaamsverzorging, is KEENWELL ook verantwoordelijk voor professionele make-uplijn met een breed scala aan kleuren en tonen naar aanleiding van de nieuwste modetrends. Maskers, vaste voeringen, geperste poeders, lipsticks in verschillende texturen, Tattoo glosses, make-up mousse, BB crèmes.